Wat wil je als mensen naar jouw product of dienst zoeken op Google? Dan wil je dat ze direct bij jou terecht komen. Dat lijkt logisch, maar er zijn veel meer bedrijven die hetzelfde product of dezelfde dienst aanbieden en als zij eerder gevonden worden, zullen mensen eerder hun producten of diensten afnemen dan die van jou. Door zoekmachine optimalisatie kun je ervoor zorgen dat je zo hoog mogelijk in Google komt te staan. Dat is echter geen klus die je er zelf even bij doet. Zoekmachine optimalisatie is echt een flinke klus en ook nog een klus die moet blijven doorgaan. Je kunt daarvoor beter de linkbuilding uitbesteden. Een betrouwbare partij als Blauwe Monsters is er voor je om jouw zoekmachine optimalisatie onder handen te nemen.

Zoekmachine optimalisatie is een klus van de lange adem

Je bent niet klaar met zoekmachine optimalisatie op het moment dat je bovenaan staat in Google. Je wilt immers op die positie blijven staan. Omdat al jouw concurrenten ook op die positie willen staan, zul je er continu aan moeten werken om zo hoog mogelijk te blijven staan. Dat is geen klus voor een leek en, eerlijk, er zijn gewoon mensen die er beter in zijn om dat voor elkaar te krijgen. Een kwestie van schoenmaker blijf bij je leest!

Het is de investering meer dan waard

Alles dat ervoor kan zorgen dat jij meer verkoopt is de moeite waard. Google is daar een belangrijk instrument in. Want wat doe jij als jij op zoek gaat naar een glazenwasser in jouw woonplaats? Dan tik je in Google: glazenwasser, woonplaats. Als glazenwasser die actief is in die plaats wil jij dan direct bovenaan staan. Sta je daar niet? Dan is de kans groot dat een bedrijf dat landelijk opereert maar óók in die plaats de opdracht krijgt. Door een relatief kleine investering zorg je dat jij meer kans hebt op die opdracht. En dat betekent meer omzet en dus meer winst.

 Neem eens vrijblijvend contact op

Je kunt op de site van Blauwe Monsters al veel lezen over hoe zoekmachine optimalisatie en linkbuilding in z'n werk gaat. Maar het kan zomaar zijn dat je nog vragen hebt. Ook op de site vind je de contactgegevens van het nieuwe kantoor in Haarlem. Je kunt daar, als je in de buurt zit, op afspraak even langsgaan, maar je kunt, natuurlijk ook een telefonische of online afspraak maken met een van de medewerkers.