Reizen met de familie

Sri Lanka, wat een mooie plek

Ik ben drie weken in Sri Lanka geweest. Hier heb ik zo veel gezien. Overal waar ik heen ging zag ik een Buddha beeld staan. Van groot tot klein. Vooral bij de grootste Buddha zijn ze heel streng. Je mocht niet met je rug naar de Buddha staan, anders werd er op je gericht met een wapen. Als je een foto wilde maken met de Buddha, moest je met je zij naar de Buddha staan.

We waren precies naar Sri Lanka gegaan na de aanslagen. Dat is de reden dat er amper toeristen waren. Wij waren dan ook een echte bezienswaardigheid voor de mensen daar. We zijn heel Sri Lanka wezen door reizen. Van hotel naar resort naar een verblijfplek met de locals. Natuurlijk zijn de faciliteiten niet al te goed in Sri Lanka. Daarom deed de airco het soms al te goed en werd het al snel koud. En ik had geen pantoffels of iets bij me. Daarom had ik een goed plan om pantoffels te kopen in Sri Lanka. Maar die gingen al snel weer kapot omdat de kwaliteit niet al te goed was.

In de kou toch warme voetjes

Terug in Nederland aangekomen wilde ik ook zo snel mogelijk dames pantoffels aanschaffen. Ik zocht online naar pantoffels dames. Ik moest even zoeken om comfortabele pantoffels te vinden. Uiteindelijk toch gevonden bij Vamos schoenen. Ik wist niet eens dat ze ook pantoffels verkochten!

Zo snel mogelijk besteld en zodra ze werden bezorgd aangetrokken! Heerlijk om aan te doen wanneer je uit bed stapt.

 

Nog een reisje maken naar Vietnam

Laatst ben ik naar Vietnam geweest en heb ook mijn heerlijke pantoffels meegenomen. Maar omdat het daar nog warmer was had ik die niet echt nodig. Vooral omdat de airco het juist niet goed deed in tegenstelling tot Sri Lanka. Ook hier ben ik rond gaan reizen met de familie. We zijn vaak verbleven bij de locals zodat we goed de cultuur daar op konden snuiven. We hadden tijdens deze reis dan ook een Vietnamese reisleider genaamd Ha. We maakte er altijd van die flauwe grapjes over. Ha vond mijn meegenomen slofjes ook erg leuk, alleen nogal onnodig. Zelf wilde Ha heel graag een keertje naar Nederland komen. Alleen kon hij zo een reis niet betalen. Natuurlijk is niet alleen de reis duur, maar ook de aankopen die je doet in Nederland. Daarom hebben wij hem een goeie fooi gegeven. In de hoop dat die ooit een keer naar Nederland kan komen met zijn familie.