Hoeveel heb jij eigenlijk van de wereld gezien? Er zijn zo veel mooie plekken te ontdekken, trek erop uit en ga op reis! Elke bestemming heeft zijn eigen waardevolle bezienswaardigheden te ontdekken. Of je nou van natuur of stad houdt, van drukke plekke of juist rust zoekt, er is altijd wel een bestemming die bij jou past. In deze blog vertel ik van een aantal regio’s waarom ze zeker een bezoek waard zijn. Wacht niet langer en pak die koffers!

Azië

De afgelopen 10 jaar is Azië een ontzettend populaire reisbestemming geworden. En terecht, want Azië heeft het allemaal! Uitgestrekte reisvelden, schattige dorpjes en megasteden van een paar miljoen inwoners: noem het op en je kunt het vinden in Azië.  En dan is er natuurlijk nog de ontzettend lekkere Aziatische keuken: op elke hoek van de straat vind je streed food, vers fruit of vis wat diezelfde dag nog uit zee gevangen is. Elk land heeft zijn eigen karakter en heeft weer iets unieks te bieden. Wat dacht je van een Rondreis Vietnam? Met een rondreis kun je meteen veel verschillende kanten van dit bijzondere land ontdekken.

Amerika

Amerika heeft een ontzettende aantrekkingskracht op heel veel mensen. Of je nou naar Zuid-Amerika gaat, of naar Noord-Amerika, je zult je ogen uitkijken. In Noord-Amerika kun je de beide kusten ontdekken, met beide een heel ander karakter. Begin In New-York en ga via Philadelphia naar Boston, of ga juist van San Fransisco via San Jose naar San Diego. Of bezoek de binnenlanden van de Verenigde staten. Uitgestrekte vlaktes, kleine dorpen en eindeloze autowegen, magisch! In Zuid-Amerika bieden de culturen en tradities van de oorspronkelijke inwoners veel interessante aspecten. Wat dacht je van eeuwenoude tempels en bouwwerken? Natuur zoals de Amazone, en megasteden die allemaal ook weer een heel eigen karakter hebben? Ga op ontdekkingstocht!

Europa

Ja je leest het goed, ook in europa is er ontzettend veel te ontdekken! Want hoeveel heb jij eigenlijk al gezien van ons mooie werelddeel? Kijk verder dan Londen, Parijs of Kopenhagen en ontdek de pareltjes die je makkelijk over het hoofd zou zien. Ga eens naar een regio waar je nog nooit eerder bent geweest; wandel langs de Schotse kust, ga kamperen in Midden-Frankrijk of neem de trein naar Oost-Europa.  Bezoek plekken waar het nog weinig toeristisch is en je zult versteld staan van de dingen die je ziet. Het voordeel van Europa is dat je er niet ver voor hoeft te reizen en dus ook prima in kortere tijd veel kunt zien. Ga eens een weekendje of mid-week ergens heen, ook dat is hartstikke leuk.