Hulp zoeken doen we allemaal wel eens. Of het nou fysiek is, of via een berichtje. Op een dag heb je hulp nodig. Het mooiste is dan dat je hulp kunt vragen aan familie, vrienden of mensen die vlakbij wonen. Paranormale hulp wordt ook wel spirituele hulp genoemd. Er werken speciale paragnosten die je van dienst kunnen zij bij het stellen van sommige vragen. Wees je wel bewust van het feit dat deze mensen beschikken over een zeer scherpe visie, die anderen niet hebben. 

 

Hoe werkt het?

Vaak kunnen paragnosten aan de energie in je stem en de trillingen bepaalde beelden krijgen, zodat ze je direct een advies kunnen geven. Of nog beter, kunnen helpen. Paragnosten maken hiervoor gebruik van gidsen. Dit zijn overleden mensen die vanuit het universum antwoorden geven via hun doorgeefluik: de medium. Een gids hoeft niet altijd een overleden persoon te zijn. Soms is het ook een engel. Een bekende engel die veel mediums helpt, is de engel Michaël. Door contact op te nemen met een Medium hoef je niet langer rond te lopen met vragen, waarvan je het antwoord graag wilt ontvangen. Het gesprek kan meestal volledig anoniem uitgevoerd te worden. Je hoeft immers niet kenbaar te maken. Dat is anders als dat je een beurs bezoekt of in een thuis situatie. Dit kan ook, maar hou er dan rekening mee dat de situatie minder privé is. Een groot voordeel van een hulplijn, is natuurlijk dat je zelf kunt bepalen wanneer je start en wanneer het je uitkomt. Een paranormale hulplijn is meestal wel 24/7 beschikbaar en afspraken maken is niet nodig. 

Perfecte wereld

We zijn allemaal op zoek naar de perfecte wereld. We willen dingen graag goed doen. Dat is moeilijk. Soms is het daarom helemaal niet erg om hulp te zoeken. Advies vragen aan iemand met een paranormale visie is misschien een drempel om overheen te stappen. Toch zijn deze mensen dusdanig slim in het oproepen van overleden naasten of het aanvoelen van je stemgeluid, dat je er meer aan kunt hebben dan je denkt. Verder is het een feit dat dit soort consulten wereldwijd in grote hoeveelheid worden uitgevoerd. Waar wacht je nog op?