Een grote renovatie

De grote vraag

Vandaag is de dag dat ik aan mijn ouders ga vragen of ik mijn kamer mag renoveren. Ik wil mijn kamer helemaal nieuw, ik wil een laminaatparket. Dat is de grootste vraag die beantwoord moet worden. Mag ik een laminaatparket?! Nu maar is de vraag stellen.

Ik liep naar mijn ouders toe op een mooie zondag middag. Het zonnetje scheen en ik hoorde de vogeltjes buiten. Dat moet toch een vrolijk gevoel geven aan mijn ouders. Ik liep naar beneden, mijn ouders waren beneden in de tuin aan het werken. Het was zulk lekker weer dus waarom niet. Ik liep naar buiten vol zelfvertrouwen en stelde de eerste vraag. “Mag ik mijn kamer renoveren?” Daar hadden mijn ouders geen bezwaar tegen. Toen kwam de tweede vraag “mag ik een laminaatparket? “Daar keken mijn ouders nogal van op. Ze begonnen me vragen te stellen waar ik nog niet eens over na had gedacht. Uiteindelijk hebben ze toch ja gezegd na al het smeken!

 

Welke moet ik kiezen?

Het laminaat de vraag was wat voor laminaat ik wilde. Ja dat is een hele goeie vraag. Ik zei dat ik laminaat wilde dat geluiddempend is. Maar ook geschikt voor vloerverwarming. Ik krijg namelijk snel koude voetjes. Toen zei mijn vader dat ik dus moest kijken naar pvc vloeren. Maar waar moet ik dat gaan vinden, ik dacht dat mijn vader dat wel voor mij zou doen maar helaas. Hij zei dat moest kijken naar laminaatenparket.nl daar zou ik wel iets moeten vinden. Ik ben gaan kijken en vond er inderdaad genoeg.

 

De grote opknapbeurt

Na het laminaat te hebben gekozen moesten we ook nog iemand hebben die het wilde doen. Gelukkig had mijn opa veel vrije tijd en wilde hij het laminaat wel leggen op mijn kamer. De volgende dag kwam die langs om het laminaat te leggen. Na de hele dag hard aan het werk te zijn lag het laminaat er al in. Het zag er super mooi uit! Nu nog de rest van de inrichting. Namelijk het bed, de kast en het bureau.

Toch wel een leuk idee

Nadat heel mijn kamer was ingericht vond mijn moeder dat laminaat toch wel een goed idee. Nu wilde zij laminaat in de rest van het huis. Dus gingen we weer mijn opa bellen om nog een keer laminaat te komen leggen. En ook dit vond hij geen probleem om te doen. Dus ook nu werd en verder laminaat gelegd en het zag er super goed uit. Toen mijn opa het zag zat hij zelf ook te overwegen om laminaat te leggen. Hij vond het klussen ook wel leuk om te doen.