Misschien zoek je voor de winter nog een lekkere warme jas. Zelf heb ik het een aantal jaren gedaan met een spijkerjack van de H&M. Tijdens het dragen in de herfst gaat het wel, maar naarmate de koud steeds meer begint door te dringen groeit de behoefte naar een warmere jas. Ik probeerde dit nog te onderdrukken door een sjaal, muts en handschoenen te gaan dragen. Mijn spijkerjack has alleen kopen om deze te sluiten. Dit betekende dat de wind er recht doorheen waaide en dat ik zeker ander halve minuut bezig was om de jas dicht te krijgen. Als je even snel naar buiten moet op een warme lente avond of warme zonnige zomer ochtend is dit te doen, want dan hoeft de jas niet dicht. Midden in de winter is dit zeker wat minder prettig. In deze blog gaan we het hebben over twee merken die het heel goed doen in de winter jassen industrie. We beginnen bij de Airforce jassen. Ook gaan we het hebben over de Moose Knuckles jassen.

Airforce

Een goede winterjas hoeft niet te betekenen dat de jas van een merk hoeft te zijn, maar dit helpt wel. De voering van een winterjas bepaald namelijk de warmte van de jas. De buitenkant is vooral belangrijk voor het wind dicht en misschien wel het water dicht maken van de jas. Bij een winterse wandeling over het strand is het belangrijk dat de jas wind en water afstoot. In de duinen, met opwaaiend zand is dit ook wel zo fijn. Door de goeie kwaliteit van de jassen worden de jassen ook vaak gebruikt om mee te skiën. Hierdoor is de jas ook vaak te zien op de skipiste. Er zijn heel veel verschillende soorten modellen. airforce biedt jassen voor zowel vrouwen als mannen, in veel verschillende uitvoeringen.

Moose Knuckles

Net zoals Airforce is Moose Knuckles een bekend kledingmerk, zeker onder jeugd. Ook dit merk kent een goede kwaliteit in de voering van de jas. Hierdoor zijn de moose knuckle jassen lekker warm, en houden ze je ook warm tijdens koude winterdagen. Het is mogelijk om zowel online als in de winkel een jas te kopen. In de huidige maatschappij is het heel handig dat dit ook online kan. Goede merken zoals Moose Knuckles en Airforce hebben goede pasvormen. Dit maakt het bestellend online een stuk beter te doen, want dit maakt de kans dat er moet worden terug gestuurd een stuk kleiner