In Nederland fietsen we enorm veel. Het is een vervoersmiddel die je kunt gebruiken om gemakkelijk van A naar B te fietsen en is het gezonder en ook nog eens veel sneller dan dat je met de auto gaat reizen. Met de auto is het soms erg lastig om een plek te vinden, sta je wel eens in de file en is het vooral in een grote stad niet het handigste vervoermiddel. Met de fiets kun je daarentegen gemakkelijk de routes binnendoor fietsen, heb je weinig last van het andere verkeer en ben je hierdoor veel sneller. 

Ook naar het werk is de fiets ideaal. Zo kun je voor een kleine afstand de gehele reis fietsen, maar is het ook mogelijk om bijvoorbeeld eerst met de trein te reizen en vervolgens te fietsen vanaf een station. Wat zijn nu effecten van fietsen naar je werk? Laten we er eens naar gaan kijken!

Minder reistijd!

Het eerste effect van fietsen naar je werk is dit je minder reistijd zult hebben. Oke, dit is natuurlijk wel voor iedere situatie anders. Laten we er vanuit gaan dat je als werknemer werkt in een stad of een plek waar het erg druk is. Met de fiets zul je vanuit huis of vanaf een station fietsen naar je werk en zul je geen last hebben van het overige verkeer. Wanneer je met de auto gaat reizen, zul je rekening moeten houden met al deze fietsers, is het erg druk en moet je op bestemming ook nog eens een parkeerplek zien te vinden. De fiets plaats je daarentegen gemakkelijk in een fietsenrek, hoef je niet te zoeken naar een parkeerplek en scheelt dit je dus enorm veel tijd!

Een ideale stadsfiets heren

Ben je op zoek naar een fiets voor naar het werk of naar school? Kijk dan eens naar een stadsfiets heren. Voor heren is deze fiets ideaal, omdat deze extra stevig is door de horizontale framebuis en de fiets een sportieve uitstraling heeft. De herenfiets is speciaal voor mannen gemaakt en zijn er ook grote lengtematen te verkrijgen. 

Een robuuste stadsfiets heren is er een zonder versnellingen, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een stadsfiets heren die juist wel beschikt over versnellingen. Je kunt hier kiezen uit een stadsfiets met 3, 7 of 8 versnellingen en is er in iedere gewenste versnelling te fietsen. 

Blijf in beweging!

Een ander effect van fietsen naar je werk is dat je in beweging zult blijven. Vooral wanneer je tijdens je werk vooral zit, zoals de mensen op kantoor, is fietsen ideaal. Met een langere afstand zul je al direct genoeg in beweging blijven en is het fietsen dus ook hartstikke gezond! Je bent in beweging, gezond en bent ook nog eens sneller dan de auto of de bus! Kies een gewenste fiets uit, waarna ook jij kunt fietsen naar je werk en deze positieve effecten kunt ervaren!